Locatie:

Voorschoten '97
Weddeloop 6
Voorschoten

www.a4dvoorschoten.nl

Wanneer:

31 mei t/m 3 juni

Entree:

5-7,50 euro

Norlandia Avondvierdaagse Voorschoten

De Norlandia Avondvierdaagse Voorschoten is naar eigen zeggen een sportief evenement van vier avonden wandelen, zingen en plezier maken. Samen met vrienden uit de klas, sportclub of vereniging, wandelen kinderen met ouders, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Mooie routes, traktaties onderweg en de gezelligheid tijdens het wandelen maken de Norlandia Avondvierdaagse Voorschoten tot een sportief en gezellig evenement. Burgemeester Nadine Stemerdink van Voorschoten geeft het startschot. Voor meer informatie: https://www.a4dvoorschoten.nl/. (Foto: Norlandia Avondvierdaagse Voorschoten).

Er is geen mogelijkheid om bij de start in te schrijven. Inschrijven kan enkel digitaal t/m 30 mei 2022.

Gepubliceerd: 25 mei 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×