Locatie:

Kantine Buitenbad De Vliet
Leiden

Wanneer:

Donderdag 23 juni van 17.00 tot 19.00 uur

Entree:

Gratis

Informatiemarkt openbare ruimte Sportpark De Vliet

De nieuwbouw van binnenbad en ijshal De Vliet is in volle gang. Ondertussen werkt de gemeente Leiden ook het ontwerp van de openbare ruimte uit. Zo is het de bedoeling dat de parkeerplaatsen voor auto en fiets worden heringericht en dat er meer groen en water wordt gerealiseerd in de openbare ruimte.

Informatiemarkt
Graag vertelt de gemeente Leiden u meer over het voorlopig ontwerp tijdens de informatiemarkt (vrije inloop). Ze vertellen u over het voorlopig ontwerp en u kunt vragen stellen over de laatste stand van zaken wat betreft de nieuwbouw. (Afbeelding impressie: Gemeente Leiden).

Gepubliceerd: 17 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×