Locatie:

Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat 1
Leiden

Wanneer:

Donderdag 23 juni van 17.00 tot 18.00 uur

Entree:

Gratis

Lokhorstkerk Leiden: benefietorgelconcert

Tenor Janusz Meylahn en Aafko Boonstra (piano) verzorgen een concert in de Lokhorstkerk. Zij brengen samen een programma met werk van Bach, Beethoven en Schumann. Meylahn en Boonstra zijn allebei wiskundige maar ze zijn daarnaast ook musicus. Janusz Meylahn speelt o.a. trombone in een jazzband, Aafko Boonstra is dirigent en organist in de Lokhorstkerk.

Begeleid door Aafko Boonstra zingt Janusz Meylahn donderdag twee romantische liedercycli, van Beethoven en van Robert Schumann. Toegang is gratis, na afloop wordt een collecte gehouden. De opbrengst komt geheel ten goede aan de restauratie van het dak van de Lokhorstkerk.

Aafko Boonstra (piano). (Foto: PR).

Gepubliceerd: 9 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×