Locatie:

Leidse regio
www.magic-circus.nl

Wanneer:

9 augustus t/m 21 augustus

Entree:

19-22 euro

Magic Circus in de Leidse regio

Magic Circus, het Leids Stadscircus verschijnt weer in Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden, met de gloednieuwe voorstelling “Ho, Ho… HO!”. “Modern, gezellig circus met acrobaten en… sneeuw. “Ho,Ho… HO!” slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Kom onthaasten in het Magic Circus, doe je jas uit, warm je op en verspreidt menselijk warmte”, aldus Magic Circus.

In hoog tempo volgen dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën en kledingstukken tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Naast verrassend ensemblewerk aan doeken en palen ook clowns zonder enge rode neus, maar wel met ver gaande humor, een “echte” giga gorilla en zeer plaatselijke sneeuwval.

Locaties
Leiderdorp, Engelendaal naast De Winkelhof | Dinsdag 9 t/m donderdag 11 augustus
Oegstgeest, P-Lijtweg bij winkelcentrum Lange Voort | Zaterdag 13 t/m maandag 15 augustus
Voorschoten, Burg. Van der Haarplein | Dinsdag 16 en woensdag 17 augustus
Leiden, Willem de Zwijgerlaan bij Fit4Free Het Groenoord | Donderdag 18 t/m zondag 21 augustus

Gepubliceerd: 2 augustus 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×