Locatie:

Park de Houtkamp
Leiderdorp

Wanneer:

27 augustus t/m 28 augustus 2023

Vriendenfeesten Leiderdorp

Een heel weekend gratis feest voor jong, oud en alles dat er tussenin zit, dát zijn De Vriendenfeesten. Met een megagrote feesttent, dus regen of zon, dat maakt niet uit.

Vrijdag is er de supergezellige vriendenquiz voor vriendenteams, bedrijven en andere teams. Op zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur ouderwets klootschieten en zaterdagavond vanaf 20.00 uur een supergave bekende (cover)band, eten en drinken en de Disco Classics Party met de (live) muziek uit de jeugd van veel bezoekers. Samen met de top-dj’s van Terug in de Koets-O-Theek. Zondag na het uitslapen kan er worden meegezongen met de artiesten en Hollandse Hits van de Unity-NL tour.

Gepubliceerd: 20 juli 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×