LeidenAmateurVoetbal

Geen lange, saaie analyses van voetbalwedstrijden die al zijn gespeeld in dit live uur radio bij LeidenAmateurVoetbal (LAV). Maar wel de geur van (kunst)gras, kleedkamer-onthullingen, fantastische onbekende achtergrondverhalen. Soms een blik in de glazen bol en zeker ook de mens achter de voetballers, bestuurders, clubwatchers, trainers, oudgedienden en andere betrokkenen van de 25 clubs die bij LAV zijn aangesloten.

Wat drijft hen wekelijks urenlang bij al hun voetbalbezigheden? Waar zijn ze trots op bij hun vereniging en wat zou anders kunnen? Wat willen ze dit en komend seizoen met ‘het eerste’ bereiken? Ontluikende en prachtige voetbalverhalen van de hoofd- tot en met de vierde klasse om van te smullen door de wijze van vragen stellen. De live uitzending gemist? Geen ramp, het is hier altijd terug te beluisteren. Een woensdag zonder LAV is geen woensdag meer!

Programmamakers:
Hennie Kanbier (hoofdredacteur, grondlegger en eigenaar LAV, statisticus, voetbalkenner), Remco Mentink (de bevlogen verslaggever) en Gerard Bol (absoluut anders dan alle anderen).

Bekijk de video's van LeidenAmateurVoetbalStudio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×