Dronken spookrijder A44 crasht in Warmond

1

Zondagmiddag is een 34 jarige man uit Purmerend aangehouden na een gevaarlijk ritje op de snelweg. De automobilist was namelijk in Leimuiden de verkeerde kant van de A44 opgereden. Na een gevaarlijk ritje besloot de spookrijder de oprit van Warmond als afrit te gebruiken. Dit liep voor de bestuurder niet zo goed af, hij reed dan ook met hoge snelheid tegen een wegwijzer van de ANWB.

Ambulance, politie en de brandweer werden naar het ongeval gestuurd. De man had het echter op een lopen gezet. Agenten hebben na een korte achtervolging te voet de waaghals aangehouden. Op het politiebureau bleek dat de bestuurder ruim drie keer zoveel alcohol had genuttigd als toegestaan. De brandweer van Warmond heeft de auto gecontroleerd op lekkende vloeistoffen. De ambulance was wonder boven wonder niet nodig.

Delen

1 reactie

  1. Ook hier het rijbewijs in beslag nemen en niet meer retourneren (als deze mafketel wel een rijbewijs had!!), kosten onderzoek van zowel brandweer als politie op hem verhalen en ook de kosten van t onnodig uitrukken van de ambulance en de sleepwagen kosten eveneens op hem verhalen…

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.