Voorbeschouwing voetbalweekend 11 en 12 maart

0

Iedere vrijdag blikt Hennie Kanbier van leidenamateurvoetbal.nl vooruit op het komende voetbalweekend in de Leidse regio. In vogelvlucht maakt hij een rondje langs de diverse velden en klassen en vertelt hij welke wedstrijden dit weekend de moeite waard zijn om te volgen.

Hennie Kanbier blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, vooruit op het komende voetbalweekend. Pakt FC Rijnvogels eindelijk weer eens drie punten? Tegen wie spelen de regioclubs in de tweede klasse? Waar haalt Lugdunum deze week de punten op? En welke andere interessante wedstrijden staan er op het programma? 

 

Delen
Wintwerbier Festival Leiden 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.