Veel materiële schade bij aanrijding in Leiden Zuid-West

5

Donderdagavond zijn op de kruising van de Voorschoterweg met de Rooseveltstraat in Leiden een twee auto’s met flinke vaart op elkaar gebotst. Waarschijnlijk doordat één van de automobilisten het rode verkeerslicht negeerde. De schade was groot. Eén van de bestuurders is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Delen

5 reacties

    • Niet alleen daar. Auto en rijbewijs in beslag nemen, schade laten vergoeden en een stevige boete opleggen. Het verwijderen van overtreders van verkeersregels uit het wegverkeer kan flink bijdragen aan de oplossing van het fileprobleem en meer asfalt nog overbodiger maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.