Brandje bij Marrakech Lounge in Herenstraat

3

Rond 22.00 uur vanavond werd de brandweer gealarmeerd voor een brand bij de Marrakech Lounge in de Herenstraat in Leiden. Het zou gaan om een keukenbrand, maar veel had het niet om het lijf. Naar verluidt waren er wat gloeiende kolen op de vloer gevallen. Die raakte licht beschadigd.

De bezoekers moesten op straat wachten tot dat de brandweer klaar was met de controle van het waterpijp-café.

Delen
Wintwerbier Festival Leiden 2018

3 reacties

      • De heer Bouma heeft groot gelijk. Als er bij hem onverhoopt brand ontstaat, moet hij dat ook zelf betalen, nietwaar? Dat hoeven wij niet te bekostigen. Laat die vent de rekening van de brandweer maar betalen! Niks is tenslotte gratis, net wat u zegt.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.