Inbreker overlopen in Paul Krugerstraat

Terwijl ze op de bank lag te slapen, bemerkte een 21-jarige bewoonster van een woning in de Paul Krugerstraat donderdagmorgen rond een uur of 05:00 dat er een inbreker in haar woonkamer stond. Toen de inbreker de vrouw opmerkte is hij door de voordeur naar buiten gevlucht. De vrouw heeft met een huisgenoot op straat nog gezocht naar de man, maar hij is niet meer gezien. De ruit in de voordeur was vernield, waardoor de onbekende man naar binnen wist te komen. Er werd onder andere een jas gestolen. Bij de aangifte wist de vrouw een goed signalement van de inbreker te geven.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×