Man ernstig gewond bij brand in Zuid-West

Zondagmorgen om 07.15 uur heeft er in een flatwoning aan het Jacques Urlusplantsoen een brand gewoed. Daarbij is de 50-jarige bewoner ernstig gewond geraakt. De buren hadden de brandweer gebeld met de mededeling dat ze een brandlucht roken bij hun buurman. Ter plaatse bleek de hele woning vol te staan met rook. In de woonkamer van de woning werd een smeulende brandhaard aangetroffen. Het slachtoffer is ter plaatse door ambulance personeel gereanimeerd en ernstig gewond overgebracht naar het L.U.M.C. in Leiden.

De brandweer heeft de brand geblust. Er is op geen enkel moment gevaar of hinder voor de omwonenden ontstaan. De technische recherche zal een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×