Stationsplein binnenkort schoner en mooier

Vanaf 3 juni gaat de gemeente een grote schoonmaakactie houden op en rond het Stationsplein. Daarbij worden de fietsenrekken opgeknapt en verplaatst, zwerfvuil verwijderd en andere schoonmaakklussen uitgevoerd. Na de acrtie moet het plein er wat minder troosteloos bijliggen dan nu al jaren het geval is.

Het eerste onderdeel van de schoonmaakactie bij Leiden Centraal is de verplaatsing van de fietsenrekken op de kop van de Schipholweg bij het Rijnsburgerviaduct. Die locatie is herkenbaar aan de blauwe fiets op stelten. Deze fietsenrekken worden in de week van 3 juni verplaatst naar de strook langs de bouwhekken bij het SVB-gebouw. In verband met deze werkzaamheden kunnen die week op de oude locatie geen fietsen worden gestald. De fietsen die er toch staan worden met rekken en al verplaatst naar de nieuwe locatie bij het SVB-gebouw.

Leiden fietsenrekken


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×