Gewonden bij kop-staartbotsing

Bij een kop-staartaanrijding op de Rijksweg A4 in de richting van Amsterdam op donderdag 20 juni raakten drie personenauto’s betrokken. Een 33-jarige automobilist uit Rijswijk kon niet tijdig remmen, toen voertuigen voor hem afremden. Hierdoor reed hij tegen een 26-jarige automobilist uit Den Haag die op zijn beurt tegen een 35-jarige automobilist uit Amsterdam reed. De bestuurder van dit voertuig werd met nekklachten overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. Een 23-jarige passagiere van de Hagenaar werd eveneens met nekklacht overgebracht naar het Anthoniusziekenhuis in Leidschendam. De aanrijding gebeurde omstreeks 16.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×