Bekende Leidenaren bemannen watertaxi

Onder leiding van de bekende Leidse ondernemer Peter Labruyère gaat de Stichting Stadsparkeerplan Leiden vanaf komend weekend het aantal vaarten met de zogenaamde Watertaxi-restaurantservice flink uitbreiden. Door het gebrek aan schippers was er de laatste tijd ’s avonds maar één Watertaxi in de vaart. Naar aanleiding van talloze aanvragen van parkeerders op het Haagwegterrein heeft de SSL naar een oplossing gezocht om het tekort aan schippers op te lossen.


Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, gaan de stichtingsleden met bekende Leidenaren de komende weekenden zelf als schipper op de Watertaxi fungeren. Van vrijdag- t/m zondagavond wordt dit een vaste bezigheid voor bekende Leidse schippers. “De Watertaxi blijft het hele jaar in de vaart”, aldus SSL-directeur Chris Verplancke.

Advertentie

Leiden watertaxi


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×