Bestuur PvdA Leiden walgt van dreigementen

“Vervuld van walging en afschuw heeft het bestuur van de PvdA-afdeling Leiden kennis genomen van de dreigementen van ‘moslim-extremisten’ aan het adres van Ayaan Hirsi Ali. Uitgerekend op Prinsjesdag, de dag van de Nederlandse democratie, liet Ayaan het bestuur weten niet op de uitnodiging voor de ledenbijeenkomst van donderdag in te kunnen gaan.”

Het bestuur van de Leidse PvdA-afdeling is woedend over de bedreigingen aan het adres van het Leidse PvdA-lid Ayaan Hirsi Ali, die morgen, donderdag 19 september, op een ledenbijeenkomst van de PvdA Leiden zou spreken over integratie en de multiculturele samenleving. De Somalische vluchtelinge, medewerkster van de Wiardi Beckman Stichting, het wetenschappelijk bureau van de PvdA, blijft weg op advies van de politie en haar beveiligingsadviseurs.

Om de Leidse PvdA-leden de gelegenheid te bieden hun afschuw en weerzin uit te spreken over deze bedreigingen, laat het PvdA-bestuur de geplande bijeenkomst met een heel ander karakter toch doorgaan. De PvdA-leden gaan in de bovenzaal van Einstein nu met elkaar in discussie over de toename van bedreigingen en ander geweld in de Nederlandse politiek. “Waar blijft de reformatie van de islam?”Column van Ayaan Hirsi Ali.

Leiden hirsi


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×