Een totaal verraste, maar trotse Rob Mantel (Foto's: Chris de Waard)

Erepenning voor scheidend directeur Luba

Burgemeester en Wethouders hebben besloten de zilveren erepenning van de gemeente Leiden dit jaar toe te kennen aan Rob Mantel, scheidend algemeen directeur van de Luba Groep.

Mantel (58) stond in 1968 aan de wieg van Luba Uitzend Buro. In 1972 werd hij algemeen directeur.

Sindsdien is Luba onstuimig gegroeid tot een onderneming met enkele duizenden werknemers en flexwerkers, verdeeld over meer dan 50 vestigingen in het hele land. Mandel kreeg de penning woensdagavond op het stadhuis uitgereikt.

Mantel heeft zich verder bijzonder ingezet voor de belangen van het Leidse en regionale bedrijfsleven. Zo is hij voorzitter van de Leidse Vereniging van Industrie LVI.  Daarnaast is hij actief in Partners in de Rijnstreek, Stichting Rijnstreek Mobiel, de Rijnland Innovatieprijs, Leiden Promotie/VVV en de Pieterskerk. Daarnaast heeft hij als sponsor vanuit Luba vele evenementen in Leiden ondersteund, zoals de Leidse Jazzweek, het Leiden-Japanjaar 2000, het jaarlijkse Haring- en Corenwyngala, het Rapenburgconcert en de Mariavespers
in de Pieterskerk.

Burgemeester Lemstra reikte de penning uit tijdens de Erepenningavond in de Burgerzaal van het stadhuis.

Advertentie

Leiden erepenning


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×