Burgemeester Lemstra proost alvast op 3 oktober. (Foto's: Chris de Waard)

Enorme opkomst voor Hutspotmaaltijd

Waarschijnlijk door het prachtige nazomerweer was de opkomst bij de hutspotmaaltijd op het Pieterskerkplein enorm. Vele honderden mensen deden zich tegoed aan hutspot met klapstuk, terwijl de Leino’s de ene smartlap na de andere speelden. Geheel naar het thema van de 3 oktoberviering van dit jaar: “Juhh, hooooorr ttu riss”.

Onder de hutspoteters ook veel Leidse ondernemers. Het Drie October Gilde was namelijk ook aangeschoven. Het Gilde heeft inmiddels meer dan 100 leden en is in feite de ‘Businessclub’ van de 3 October Vereeniging.

Leiden 3 Oktober


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×