Bijeenkomst 3 October Gilde

1

Woensdagmiddag vond in Koetshuis de Burcht een bijeenskomst plaats van het Drie October Gilde. Deze Businessclub van de Drie October Vereeniging is twee jaar geleden opgericht om extra geld in het 3 oktoberlaatje te brengen. Als het bedrijfsleven actef deelneemt aan de feesten, zijn deze ook voor de toekomst (financieel) verzekerd. Op de bijeenkomst deelde Gilde-voorzitter Ton Geenjaar mee dat er inmiddels al 114 Leidse bedrijven ‘van goede naam en faam’ tot het Gilde zijn toegetreden.

Ook de Leidse burgers worden sinds een jaar of twee heel actief benaderd om lid te worden van de Drie October Vereeniging. De ledenwerfactief hebben dit jaar alweer honderden nieuwe leden opgeleverd.

Delen

1 reactie

  1. Andre Hoppezak op

    Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Door de laatste werkzaamheden aan de optocht kleding was ik verhinderd.

Je bent nu offline