De belangrijkste ingrediënten voor de hutspot. (Foto PR).

Het hutspotrecept veranderen, kan dat wel?

Een vegetarische en een halal versie. De 3 October Vereeniging gaat met de tijd mee en breidt de receptuur bij de gratis maaltijd op de Hooglandse Kerkgracht uit. Maar tornen aan de tradities, trekt de Leidenaar dat wel? Verslaggever Robbert van Cleef ging de Leidse markt op en vroeg aan een aantal mensen hoe zij over de uitbreiding denken.

Waar op sociale media nogal wat negatieve reacties rond gingen, zijn de reacties op de markt overwegend positief. Daar vinden de meeste geïnterviewden het een goede zaak dat er ook aan islamitische Leidenaars en vegetarische Leidenaars gedacht wordt bij de viering van Leidens Ontzet.

 

Leiden Maatschappij Nieuws Regio 3 Oktober Leidens Ontzet 2021


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×