Uitreiking van haring en wittebrood in 2018

Digitale inschrijving Haring en Wittebrood geopend

Vanaf gisteren kunnen leden van de 3 October Vereeniging zich aanmelden voor de uitreiking van de haring en het wittebrood op 3 oktober. Wegens corona vindt de inschrijving dit jaar online plaats en komen alleen leden aanmerking voor een emmertje.

Het programma van de 3 oktoberviering is dit jaar behoorlijk uitgekleed; veel activiteiten zijn dit jaar alleen voor leden. Dat geldt voor de Haring en Wittebrood, maar ook voor de hutspotmaaltijd en het Kinderplein. Ook voor deze activiteiten is de inschrijving donderdag van start gegaan. Voor de aangepaste reveille en koraalzang is geen plek meer.

Inschrijven kan tot 13 september om 21:00, of totdat het maximum aantal deelnemers bereikt is, en kan via de website van de 3 October Vereeniging of de 3 oktober app (Android/Apple). Meer informatie over de viering van dit jaar vind je hier.

Maarten Mulder sprak donderdag in de uitzending van Nieuws071 op Sleutelstad met bestuurslid Annette Los van de 3 October Vereeniging.

Cultuur Leiden 3 Oktober Leidens Ontzet Leidens Ontzet 2020


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×