Burgemeester Juigalpa bezoekt Leiden

Donderdag brengt burgemeester Erwing de Castilla van de Nicaraguaanse zusterstad Juigalpa een bezoek aan Leiden. De delegatie is in Nederland op uitnodiging van de gemeente Den Haag, die ook een stedenband heeft met Juigalpa. Op het programma staan in ieder geval een gesprek met wethouder Rabbae (Internationale Betrekkingen) en met leden van de Stichting Vriendschapsband Leiden-Juigalpa.

De Castilla is burgemeester namens de progressieve Partido Sandinista, die de meerderheid heeft in de Juigalpese gemeenteraad. Hij wordt vergezeld door de leider van de oppositie, de heer Chester Howay alsmede door de voorzitter van boerenunie, de heer José Molino.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×