Ook Leidenaar kandidaat-lijsttrekker PvdA

De Leidse hoogleraar J. de Vries heeft zich kandidaat gesteld als lijsttrekker van de Partij van den Arbeid. Dat meldt Radio West. De 42-jarige hoogleraar bestuurskunde aan de Universiteit Leiden vindt dat de PvdA tot nu toe weinig aandacht heeft gehad voor het asiel- en vreemdelingenbeleid, de verloedering van de grote steden en de onveiligheid op straat.

De Vries gaat ervan uit dat hij binnenkort mee mag debatteren met de andere kandidaat-lijsttrekkers Van Nieuwenhoven, Bos en oud-minister K. de Vries. Deze komen zaterdag naar Leiden tijdens de regionale werkconferentie van de partij. Volgens een PvdA-woordvoerder moet de nieuwe kandidaat moet eerst een soort van ‘ballotage’ doormaken voordat hij echt officieel kandidaat kan zijn. “Zijn persoonlijke PR-campagne liep wat voor die van de partij uit.Morgen om 12 uur zou zijn kandidatuur pas officieel kunnen zijn en daarna moet blijken of hij ook echt mee kan debatteren met de andere drie kandidaten.”

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×