Onderzoek beroving Pelikaanhof verloopt moeizaam

Justitie heeft nog geen idee wie er achter de brute overval op een studente in de Pelikaanhof zit. In de nacht van 18 op 19 oktober drong een onbekende man de woning van de 18-jarige studente binnen, waarop een worstelng volgde. Daarbij heeft de studente de overvaller hard in het gezicht of in een arm gebeten. Een 30 man sterk recherche-team is nog steeds bezig met het verhoren van getuigen en het natrekken van tips.

Een woordoerder van justitie verwacht niet dat er op korte termijn een doorbraak in het onderzoek komt. Dat wijst erop dat dat justitie niet over concrete sporen beschikt die richting de dader leiden.

Advertentie

Leiden pelioverval


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×