Inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden

Bewoners van een studentenwoning aan de Hooigracht hebben vrijdagmorgen vroeg twee inbrekers aangehouden. De verdachten, twee Leidenaren van 25 en 22 jaar, werden door de bewoners betrapt, aangehouden en overgedragen aan de politie.

Een bewoonster van het studentenhuis werd wakker en zag nog net een man haar kamer verlaten. De bewoonster en een vriend gingen poolshoogte nemen en troffen de inbrekers nog op de gang aan. Daarop waarschuwden ze de overige bewoners en kon men de inbrekers vasthouden totdat de politie ze kwam halen.

Bij een van de inbrekers werd een laptop van de bewoonster aangetroffen. De inbrekers waren het pand binnen gekomen door vermoedelijk het flipperen van de voordeur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×