Projectgroep Aalmarkt presenteert plannen

Maandagavond presenteert de projectgroep Nieuw Aalmarktplan in de Waag haar nieuwe plan voor het Aalmarktgebied. Verschillende leden van de projectgroep presenteren onderdelen van het plan. Ook wordt het Nieuwe Aalmarktplan vergeleken met het oude plan “Leve de Aalmarkt”. Ton van Brussel, voormalig hoofdredacteur van het Leidsch Dagblad, treedt op als gespreksleider.

Na de presentatie kunnen bezoekers onderdelen van het plan bekijken die op panelen tentoongesteld worden. Daarbij zijn leden van de projectgroep NAP beschikbaar om toelichting te geven en in te gaan op vragen en reacties. 

Geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur welkom geheten door leden van de projectgroep onder leiding van voorzitter Cees Waal. De bijeenkomst in de Waag duurt tot ongeveer 22.30 uur.

Leiden Aalmarktproject


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×