Burgemeester Buffalo City bezoekt Leiden

Vanaf aanstaande maandag is Burgemeester Maclean van Buffalo City een week lang te gast in Leiden. Hij is in Leiden in het kader van de Zuid-Afrikaweek die door de Stichting stedenband Leiden-Buffalo City wordt georganiseerd. De heer Maclean wordt vergezeld door bestuursmedewerker mevrouw R. Wearing, wethouder de heer Whittles en hoofd Economische Zaken de heer De Kock. Tijdens het bezoek wordt ook bekeken of er mogelijkheden zijn om in de stedenband aandacht te besteden aan de economische ontwikkeling van de Leidse zusterstad.

De delegatie zal deelnemen aan allerlei bijeenkomsten in het kader van de Zuid-Afrika week. Daarnaast staan er gesprekken met wethouder Geertsema van Economische Zaken, de sector Economische Zaken van de gemeente, VVV / Leiden Promotie en reisorganisatie Djoser op het programma.

Maandagmiddag wordt de delegatie ontvangen door het College van Burgemeester & Wethouders. Aansluitend is om 18.00 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis de officiële opening van de Zuid-Afrika week door de ambassadeur van Zuid-Afrika in Nederland, H.E. ms. D.P. Jana.

Klik hier voor het programma van de Zuid-Afrikaweek.

Leiden buffalo city stedenband


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×