Optreden Xavier Baudet in LAK Theater

Maandagavond zal zanger-componist Xavier Baudet nog éénmaal een solo-optreden verzorgen bij Café Favorite in de Foyer van het LAK aan de Cleveringaplaats 1 te Leiden. Het optreden van Baudet zal worden gefilmd door een cameraploeg in het kader van een documentaire die productiemaatschappij Glow Hills Pictures momenteel aan de Leidse muzikant wijdt.

Baudet zal maandag voornamelijk nieuw werk uitvoeren. Daarnaast zal hij enkele composities uit de jaren ’80 en ’90 ten gehore brengen. Eén daarvan, een bluesballade genaamd “Always Grow”, schreef Baudet op 17 jarige leeftijd voor zijn toenmalige vriendin. Het nummer wordt maandag voor het eerst live uitgevoerd.

Met het oog op de aanwezige camera’s wordt het publiek verzocht zich opvallend te kleden (“dress to impress!”) en bellenblaasgerei mee te nemen. Het optreden begint om 20.30 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×