Uitreiking Leiden ruimt op!-prijs

Dinsdagmiddag om 14.00 uur maakt wethouder Rogier van der Sande (Stedelijk Beheer en Wijkbeheer) op feestelijke wijze de winnaar van de Leiden ruimt op!-prijs bekend in het Koetshuis De Burcht. De winnaar van deze prijs heeft het beste schoonmaakplan ingediend bij het fonds Wijkinitiatieven van de gemeente. Daarnaast honoreert Van der Sande maar liefst 33 wijkinitiatieven van bewoners(organisaties), ondernemers en scholen in de gemeente Leiden.

Zowel uit de voorjaars- als de najaarsactie van het fonds Wijkinitiatieven is een plan genomineerd voor de Leiden ruimt op!-prijs. Na de bekendmaking van de prijswinnaar en de feestelijke honorering van de plannen, kunnen bewoners onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen. Het fonds Wijkinitiatieven is opgericht voor bewoners(organisaties), ondernemers en scholen die actief willen meedenken en meewerken aan een schoner en mooier Leiden. Tot en met 31 december 2004 is jaarlijks een budget beschikbaar voor acties om de buurt groener te maken, om speeltoestellen en speelplekken op te knappen en voor schoonmaakacties. Bewoners, ondernemers en scholen kunnen in het voorjaar opnieuw plannen indienen bij het fonds Wijkinitiatieven.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×