Dronken automobilist klemgereden

De politie heeft zaterdagavond laat een 27-jarige Leidenaar aangehouden. De politie zag op de Haagweg een auto rijden die nogal slingerde. Op het Noordeinde wilde de politie de man laten stoppen, maar de bestuurder reageerde niet op het stopteken. Vervolgens heeft de politie de man op de Lammermarkt klemgereden.

De Leidenaar weigerde mee te werken aan een blaastest. Hierop is hij aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Hier wees de ademanalyse 745 ug/l uit; dat is ruim drie keer te hoog. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×