Megapool in Leiden onveilig

De Megapool aan de Pelikaanstraat in Leiden voldoet niet aan de wettelijke veiligheidseisen. Dat schrijft de Consumentenbond in het decembernummer. “De hoofdingang dient ook als enige nooduitgang, dat is in strijd met de wet. Die stelt een aparte nooduitgang verplicht,” aldus de bond.

Ook constateert de Consumentenbond dat de bedrijfsleider van Megapool zich te weinig bezighoudt met de veiligheid in zijn winkel. Zo worden er geen ontruimingsoefeningen gehouden en is er ook geen beeld van het brandgevaar in de winkel.

Enkele jaren geleden brak er al eens brand uit bij dezelfde Megapool-vestiging.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×