85 Nieuwe agenten voor Politie Hollands Midden

De Politie Hollands Midden wil de vacaturestop die ze eind oktober heeft ingesteld weer opheffen en volgend jaar geen zestig, maar vijfentachtig studenten werven voor de opleiding van allround politiemedewerker. Dat heeft het dagelijks bestuur van het Regionaal College in Hollands Midden besloten.

In oktober was besloten voorlopig 65 vacatures niet in te vullen, omdat het daardoor mogelijk was de kosten van huisvesting, communicatietechnologie en de gemeenschappelijke meldkamer op te brengen. Na de begrotingsbehandeling in de Tweede Kamer heeft het demissionaire kabinet extra geld beschikbaar gesteld, waardoor de vacaturestop in Hollands Midden kan worden opgeheven en er toch een sluitende begroting kan worden ingediend. Ook is het daardoor mogelijk om volgend jaar vijfentwintig extra studenten te werven.

In Hollands Midden start in april, augustus en november een vierjarige opleiding tot allround politiemedewerker. De opleiding sluit nauw aan bij het reguliere beroepsonderwijs en is een combinatie van werken en leren.

Voor informatie over aanstellingseisen, de sollicitatie- en selectieprocedure en de arbeidsvoorwaarden heeft de politie een speciale wervingssite in het leven geroepen. Overigens blijkt die site nog niet te werken.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×