Harry Groen vanavond live bij Holland Centraal

Vanavond tussen 19.00 en 19.30 uur is Harry Groen live aanwezig bij Radio Holland Centraal. In het politieke programma Rondom de Raad gaat Groen voor het eerst zelf in op alle commotie rond zijn persoon. De uitzending is te beluisteren via de ether op 105.7 FM en via de kabel op 88.1. Ook via (het geluid van) de kabelkrant is het programma te beluisteren.

Naast Groen zijn ook Conny Broeyer, fractievoorzitter van de PvdA en voorzitter van de vertrouwenscommissie, en Wim Bleijie, fractievoorzitter van het CDA en tevens lid van de vertrouwenscommissie, in de studio aanwezig.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×