Debatteren met provinciale politici

Aanstaande woensdagavond, 26 februari, organiseert de provincie Zuid-Holland op Vliegveld Valkenburg het debat “Natuur of Wegen?”. Het is het derde debat in de reeks van vijf, waar het publiek rechtstreeks in discussie kan gaan met provinciale politici. De debatten worden gehouden in het kader van de provinciale verkiezingen op 11 maart.

Het debat gaat over afwegingen waar het provinciebestuur mee te maken heeft. Voor het debat van woensdag worden de politici uitgedaagd door Udo Hassefras, vereniging Natuurmonumenten Zuid-Holland, Paul Langeweg van de ANWB en Bert Mooren, directeur VNO-NCW West. Het debat gaat over de bereikbaarheid van stad en streek met auto en openbaar vervoer, het voorkomen van files en over de wens van inwoners om te wandelen en fietsen in een groene omgeving.

Het debat wordt gehouden op het Vliegveld Valkenburg, Wassenaarseweg 75 in Katwijk en duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Aanmelden kan via e-mail: verkiezingen2003@pzh.nl of via de aanmeldkaarten die bij bibliotheken en het stad- of gemeentehuis liggen. Meer informatie staat op de verkiezingssite www.zuid-holland.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×