Eric Filemon spreekt de kandidaten toe. In het midden interviewer Chris de Waard. (foto's: Robert Barendse).

Zangles voor burgemeesters-kandidaten

Eén van de belangrijkste zaken die een toekomstige burgemeester moet beheersen is toch wel het Leidse volkslied. Vrijdagavond kregen de twee kandidaten zangles van hun historische voorganger, burgemeester Van der Werf. Eric Filemon, in het dagelijks leven werkt hij in het onderwijs, maakt elk jaar in de week voor 3 oktober zijn opwachting als burgemeester Van der Werf om samen met 1600 basisscholieren o.a. het lied “Leiden, Stad van mijn hart” te zingen.

Vrijdagavond ‘overviel’ hij de twee kandidaten tijdens een interview bij Holland Centraal. Hij bood ze een 3 Oktober-cd en een 3 Oktober-mok met de tekst van het lied aan. Vervolgens mochten de burgemeesterkandidaten hun zangkwaliteiten tonen.

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×