Werfpop zoekt nog bands

Leidens oudste en gezelligste popfestival Werfpop gaat z’n 22e editie tegemoet. Dit keer vind het plaats op een geheel nieuwe locatie. De weide van het Leidse Hout zal op zondag 13 juli 2003 het toneel zijn van het jaarlijks popfestival. Het karakter van Werfpop blijft hetzelfde. Traditiegetrouw blijft Werfpop met zo’n 15.000 bezoekers het leukste & grootste pop-evenement van Leiden. De toegang is nog steeds gratis. In totaal zullen er op de twee podia tien bands optreden. Twee daarvan zijn inmiddels bekend: Brainpower en Trackaddicts.

Alweer voor het vierde achtereenvolgende jaar staan er twee podia in plaats van één op het terrein. Geen lange ombouwtijden maar een continue festivalprogramma dat bestaat uit een grote diversiteit uit binnen- en buitenland en een kleine selectie van bands uit de regio Leiden. Het festival begint om 13.30 en de laatste act zal om 23.00 uur afsluiten.

Werfpop is nog op zoek naar bands uit deze regio (geen coverbands of bandartiesten.). Denk je klaar te zijn voor het echte werk? Stuur dan een demo + bio + foto in voor eind maart naar het volgende adres:

Programmering Werfpop, Middelstegracht 20, 2312 TW Leiden.

Brainpower

Deze kleine rapper is een van de headliners van deze editie. In 2002 scoorde hij met ‘Dansplaat’ en ‘Voel de Vibe’ en iedereen wist in no-time wie hij was.

Trackaddicts 

Een nieuwe band met oude bekenden. Muzikant en producer Zwazi speelt bas in Postmen en Ten is Rockattack Ten van Gotcha! Samen met MC Naba uit Brooklyn vormen zij TrackAddicts.

Leiden Werfpop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×