Geen vragen meer aan burgemeesterskandidaten

De afgelopen weken konden inwoners van Leiden via Sleutelstad.nl een vraag stellen aan de kandidaatburgemeesters Harry Groen en Henri Lenferink. Dit is vanaf nu niet meer mogelijk. Maandag beantwoorden de kandidaten de laatste vragen. Dinsdag volgt het referendum. De reeds gestelde vragen en antwoorden blijven wel beschikbaar op de site.

Dinsdagavond wordt tijdens een uitslagenavond op het Leidse stadhuis de uitslag bekend gemaakt van zowel het burgemeestersreferendum, als de Statenverkiezingen. Harry Groen zal daarbij ontbreken, omdat die dag zijn vorige week overleden zuster gecremeerd wordt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×