Uitslagenavond op stadhuis

Vanavond wordt vanaf 21.00 uur in het Leidse stadhuis een uitslagenavond gehouden. In de Burgerzaal worden de uitslagen op een groot beeldscherm geprojecteerd, zowel van Provinciale Staten als van het Burgemeestersreferendum. Verder zullen er beelden te zien zijn van de uitzending van TV West vanuit het Provinciehuis te Den Haag en van de opnamen die zij in het Leidse stadhuis maken. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door het jazzkwartet van saxofonist Bob Rigter.

In de B&W-kamer staat ook een gewone tv waar de aanwezigen zelf kunnen kiezen waar ze naar willen kijken. De einduitslag wordt rond 22.30 uur door waarnemend burgemeester Wolter Lemstra bekend gemaakt.

In verband met de begrafenis van de zuster van Harry Groen, die vandaag plaatsvindt, zal hij niet op de uitslagenavond aanwezig zijn. Henri Lenferink komt wel.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×