De 103-jarige mevrouw Otten-Zeegers afgelopen zaterdag bij het burgemeestersdebat van TV West. Daar werd ze al gefeliciteerd door de twee burgemeesterskandidaten; morgen volgt de echte burgemeester (Foto: Chris de Waard).

Burgemeester bezoekt 103-jarige mevrouw Otten-Zeegers

Burgemeester Lemstra gaat woensdagmorgen op kennismakingsbezoek bij mevrouw Otten-Zeegers, die 11 februari 103 jaar werd. Mevrouw Otten kreeg geen verjaardagsbezoekje van de burgemeester, omdat het college kort voor haar verjaardag besloot alleen nog op bezoek te gaan bij Leidenaren van 100, 105, 110 enz. Na een storm van protest uit de stad, werd dat teruggedraaid. Het bezoek van morgen is een goedmakertje.

Mevrouw Lena Johanna Otten-Zeegers is op 11 februari 1900 geboren in Leiden. Zij vierde haar 103de verjaardag thuis. Ze woont nog geheel zelfstandig op de Haagweg. Na dertien verhuizingen betrok zij in 1944 haar huidige woning. Aan een verzorgingstehuis moet ze niet denken.

Oud worden doe je – volgens mevrouw Otten-Zeegers – gewoon door een positieve instelling. Haar gezondheid is goed, zowel geestelijk als lichamelijk. De hele familie is stapel op haar!

Leiden 100jaar


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×