PvdA tevreden met verloop burgemeesterscampagne

PvdA-fractievoorzitter Conny Broeyer, tevens voorzitter van de vertrouwenscommissie die de twee kandidaten voor het burgemeestersreferendum selecteerde, is blij met de manier waarom het burgemeestersreferendum is verlopen. “Het is een goede zaak dat er zo’n breed draagvlak in de stad bleek te zijn. Ook hebben de kandidaten een vliegende start kunnen maken”.

Broeyer prees verder de moed van de kandidaten om zich aan het referendum te onderwerpen en het enthousiasme waarmee ze campagne hebben gevoerd. Wel vroeg ze zich soms vertwijfeld af: “Wat hebben we die mensen aangedaan,” daarmee doelend op de enorme hoeveelheid bijeenkomsten die voor de twee kandidaten waren georganiseerd door tal van organisaties in Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×