Nieuw programma op TV West: 'Speel jij op Parkpop?'

TV West start op 15 mei met een nieuw programma ‘Speel jij op Parkpop?’. TV West organiseert deze competitie in samenwerking met Den Haag Events en de Haagse Hogeschool. De presentatie is in handen van Dennis Weening. Tijdens deze competitie krijgen negen bands uit de regio de kans om zich te kwalificeren voor een finaleplaats. Uiteindelijk blijven er drie bands over die mogen spelen in de finale. Hierover beslist een deskundige jury die bestaat uit Majel Blonden (programmeur ‘t Paard), Ben van Vueren (programmeur Parkpop) en Martijn Lambada (freelance A&R Manager). Bands die een kans willen wagen om op Parkpop te spelen kunnen een demo sturen tot 15 april een demo insturen.

Op 2, 16 en 23 mei om 20.30 neemt TV West in de aula van de Haagsche Hogeschool de drie voorrondes op. In elke voorronde spelen drie bands die beoordeeld zullen worden op hun gehele repertoire. Van te voren bepalen de bands zelf welk nummer van hen wordt uitgezonden. Publiek is van harte welkom om de bands aan te moedigen op 2, 16 en 23 mei.

Op 5 juni tijdens ‘Westpop’ wordt de finale uitgezonden waarin de drie beste bands nog een keer voorbij komen. Tijdens deze uitzending kunnen de kijkers van TV West op hun favoriet stemmen. De band die heeft gewonnen krijgt de unieke kans om Parkpop 2003 te openen op het ‘Locals Only-podium!

Meer informatie over ‘Speel jij op Parkpop?’ staat op www.rtvwest.nl. TV West zendt ‘Speel jij op Parkpop’ vanaf 15 mei elke donderdag uit om 21.15 en 23.32 en zaterdagnacht.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×