Foto's: Bram Pater

Wethouder neemt afscheid van bloemistenechtpaar

Maandag was het de laatste dag dat het echtpaar Ber en Petra van Berge Henegouwen bloemen verkocht in hun winkel Bloemenmagazijn Hosman aan de Breestraat. Per 1 april houdt de zaak op te bestaan. De uitverkoop van inventaris gaat nog enige tijd door; de bloemen- en plantenverkoop wordt wel al gestaakt. Wethouder Alexander Geertsema van Economische Zaken bracht namens het gemeentebestuur een verrassingsbezoek aan het echtpaar Van Berge Henegouwen.

Bloemenmagazijn Hosman werd in 1921 opgericht. Het echtpaar Van Berge Henegouwen heeft 35 jaar lang in de zaak gewerkt. Vele jaren lang is de firma mede door zijn gunstige ligging tegenover het stadhuis ‘hofleverancier’ van bloemen voor het gemeentehuis geweest.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×