25 jaar Leids Cabaret Festival

Het Leids Cabaret Festival viert het 25-jarig bestaan. Dat gebeurt met een serie bijzondere voorstellingen in Theater Carré te Amsterdam. Tot en met 6 april staat alles in het teken van 25 jaar Leids Cabaret Festival.

Iedere avond heeft een vast gedeelte; dit wordt gebracht door 9 cabaretiers die er iedere avond bij zijn. Daarnaast heeft iedere avond een aantal wisselende optredens, door cabaretiers die één of meerdere avonden mee doen. Daardoor is elke avond een aparte ervaring.

De vaste spelers zijn: Erik van Muiswinkel, Lebbis & Jansen, André Manuel, Kees Torn, Bloeiende Maagden, Sanne Wallis de Vries en Najib Amhali. De gastoptredens zijn van Jack Spijkerman (aldanniet met Dubbel & Dwars), Vincent Bijlo, Rob Kamphues, Justus van Oel, Marcel Verreck, Bolder & Plante, Sara Kroos, Javier Guzman en vele andere.

Elke voorstelling duurt zo’n 2 x 70 minuten, met pauze. Kaarten zijn te verkrijgen via kassa/bespreekbureau van Koninklijk Theater Carré: 0900-2525255 (30 eurocent pm), of Uitlijn 0900-0191 (40 eurocent pm).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×