Poppen- en objectspel in LAKtheater

De serie De Nieuwe Theatermakers brengt op woensdag 23 april weer een bijzondere voorstelling in het LAKtheater. Mireille en Mathieu nemen allerlei poppen oude spulletjes mee op het toneel voor een intrigerende en speelse avond objecttheater, getiteld ‘Arm’. Met een wasteil, een wasrek, een knuffelbeer of een tuinkabouter roepen ze een stroom van sfeerwisselingen, poëtische beeldenstormen en hilarische absurditeiten op. Een flamencodanseres vertrapt in haar danspassie de stierenvechter, twee barbiepoppen meten hun krachten in een catch as catch can gevecht. Dit wordt onvergetelijk.

Kaartverkoop en reserveringen, LAKtheater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Geopend op maandag t/m zaterdag, 14.00 – 16.30 uur; zondag 12.00 – 14.00 uur (alleen op zondagen waarop er een kindervoorstelling is). Telefoon: 071-5124890.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×