Slagwerkgroep Amsterdam in LAKtheater

Cultureel Centrum De X organiseert op dinsdag 22 april in het LAKtheater een optreden van Slagwerkgroep Amsterdam. Het repertoire dat in ‘Percussive Voices’ te horen zal zijn is zeer bijzonder. Niet alleen het knappe slagwerkspel van de groep is te horen, er wordt ook bij gezongen. Speciaal voor dit programma voegen de sopraan Priti Coles en de flamencozanger Rafael de Utrera zich bij de groep. Er wordt werk uitgevoerd van John Taverner, John Cage, Josep Vicent, Gy├Ârgy Ligeti en James Wood. Het slagwerk zal zingen als mensen en de vocalisten zullen hun stemmen laten horen als percussie.

Kaartverkoop en reserveringen, LAKtheater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Geopend op maandag t/m zaterdag, 14.00 – 16.30 uur; zondag 12.00 – 14.00 uur (alleen op zondagen waarop er een kindervoorstelling is). Telefoon: 071-5124890.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×