Zwemmers van LZ 1886 naar Aruba

In 2001 zijn, na een lange onderbreking, in Rotterdam de Koninkrijksspelen gehouden. Dit jaar wordt de tweede editie gehouden, ditmaal op Aruba. De KNZB heeft besloten dit jaar een ploeg te sturen die is samengesteld uit sporters uit de kringen Den Haag, Gouwe Rijnstreek en Rotterdam. De KNZB heeft onder andere naar aanleiding van de resultaten van de Nationale Junioren kampioenschappen korte baan van januari van dit jaar een ploeg samengesteld. Drie zwemmers van LZ 1886 hebben zich gekwalificeerd.

Boy Heijnekamp, Nick Driebergen en Toesja Klein hebben hun vakantieplannen voor komende zomer moeten aanpassen. De LZ zwemmers zullen samen met  negen andere zwemmers uit bovengenoemde kringen Nederland vertegenwoordigen op de Koninkrijksspelen die gehouden worden van 26 juli tot 1 augustus op Aruba. De wedstrijd wordt verzwommen in het buitenbad Pisina Olimpico Savaneta.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×