Inval op woonwagenkamp

De Politie Hollands Midden heeft vanmorgen onder leiding van een officier van justitie en een rechter-commissaris in totaal op veertien locaties in Leiden en omgeving woningen en opslagruimten doorzocht in verband met een grootschalig drugsonderzoek. Bij de doorzoekingen zijn onder meer twee vuurwapens aangetroffen en in beslag genomen. Twee hennepkwekerijen zijn ontmanteld. Over andere in beslag genomen goederen worden geen mededelingen gedaan. In het kader van het drugsonderzoek zijn zeven personen aangehouden, waarvan vier op het woonwagenkamp aan het Trekvaartplein.

Het grootschalig drugsonderzoek loopt sinds ruim een jaar. De politie Hollands Midden had voor de doorzoekingen van vandaag, die rustig zijn verlopen, ruim 200 politiemensen ingezet. In verband met het onderzoek worden er verder geen mededelingen gedaan. Los van het grootschalig drugsonderzoek heeft de Politie Hollands Midden een hennepkwekerij ontmanteld. Ook heeft de politie naar aanleiding van tips twee vuurwapens aangetroffen en in beslaggenomen. In verband hiermee heeft de politie twee personen aangehouden.

Advertentie

Leiden Trekvaartplein


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×