Zeiler overlijdt in LUMC

Een 61-jarige Sassenheimer is gisteren in het LUMC overleden. De man sloeg woensdagavond op het Zweiland van de Kagerplassen om met zijn zeilboot. Hij wist samen met zijn zoon zwemmend de wal te bereiken, maar kreeg toen een hartstilstand.

Op woensdagavond 30 april sloeg de zeilboot van de Sassenheimer en zijn 27-jarige zoon om. De twee moesten uiteindelijk zwemmend naar de kant komen. De vader raakte onder water en kreeg later een hartstilstand.

Na reanimatie door omstanders, ambulancapersoneel en politie werd hij in kritieke toestand overgebracht naar het LUMC waar hij gisterochtend overleed.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×