Burgemeester sluit café in Merenwijk

Burgemeester Lemstra is van plan om Café Pocoloco aan de Watermolen in de Merenwijk te sluiten. De café zorgt al sinds de opening in februari vorig jaar voor een stroom van klachten van omwonenden. Volgens de burgemeester is er ook sprake van stelselmatig overtreden van vergunningvoorschriften.

Het horecabedrijf is al sinds de opening een bron van veel overlast. Dat heeft er afgelopen zomer al toe geleid dat burgemeester Lemstra een vroeger sluitingsuur heeft opgelegd. Ondanks het feit dat met de exploitant diverse malen afspraken zijn gemaakt over het tegengaan van overlast, blijven de klachten voortduren. Aangezien Lemstra verwacht dat de manier waarop het café geëxploiteerd wordt, blijft leiden tot ‘stelselmatige overtredingen van wettelijke voorschriften en steeds verdergaande verstoringen van de openbare orde’, moet de tent nu dus definitief dicht.

Leiden pocoloco


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×