Vlindermiddag in Koetshuis Leidse Hout

Aanstaande zondag van 14.00-16.00 uur is er een Vlindermiddag in bezoekerscentrum het Koetshuis in de Leidse Hout. Dit is tevens de opening van de vlindertentoonstelling die tot en met augustus te zien is. De tentoonstelling is geschikt voor jong en oud.

Er zijn verschillende video’s over het leven van vlinders, er is een vlinderkast met levende vlinders, een ‘poppenkast’ en een rupsenbak. Voor kinderen is er een doe- en knutselhoek. De tentoonstelling informeert over het leven van de vlinders, het werk van de Vlinderstichting en hoe de mens vlinders in de omgeving kan helpen.

De openingstijden van het Koetshuis de Leidse Hout zijn elke zondagmiddag van 14.00-16.00 uur, elke woensdagmiddag van 13.00-16.30 uur en op werkdagen als de vlag uithangt. Het Koetshuis is gelegen aan de Groene Maredijk. Parkeren kan op het UVS-terrein aan de Oegstgeesterweg. Via het dammetje aan de achterzijde van het parkeerterrein is de Groene Maredijk bereikbaar. Bordjes wijzen de weg naar Het Koetshuis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×